top of page
lasse-website.png
Lasse Stefanz

Lasse Stefanz

Byascenen 21:00

De startade 1967 med målsättningen att ”bli det bästa dansbandet i Sverige”. Såhär i efterhand kan en säga att målet uppnåtts med råge! Lasse Stefanz har efter Grammisvinster, miljontals sålda skivor och ett otal Guldklavar blivit dansbandet med stort D i Sverige. Deras countryinfluerade sound och Olle Jönssons karaktäristiska röst får svetten att lacka och dansstegen att smattra på vilket golv som helst!

I 55 år har Lasse Stefanz slagit allehanda rekord, slitit ut turnébussar, toppat listor, vunnit priser och sålt hundratusentals skivor.

Lasse Stefanz bildades 1967 i Gärds Köpinge utanför Kristianstad. Den första replokalen låg i det lokala hönshuset. Bandets många låtar har inneburit mycket för både bandet och branschen – till och med ett lyft för konkurrenten Stefan Borsch i Vikingarna (!) och en svensk superhit för Shakin ́ Stevens ”Oh Julie”. ”De sista ljuva åren” blev en milstolpe 1989-1990. Duetten med Christina Lindberg låg på Svensktoppen i 65 veckor. Låten är en av P4:s största svenska hits. Lasse Stefanz tävlade också i Melodifestivalen 2011 med bidraget ”En blick och nånting händer” och återvänder till Melodifestivalen 2024 med bidraget "En sång om sommaren".

Och en sång om sommaren, det blir det i Tollarp när vi kickar igång juni med dessa dansbandsgiganter!

Håsebandet

Håsebandet

Byascenen 19:30 & 00:00

Tobbe och Palle bildar Tollarps största trubadurduo och vad passar bättre att värma upp och avrunda kvällenför Sveriges största dansband, när man ändå är i kategorin "största"?

I två set står dessa livserfarna herrar på scen och rockar sockorna både av er och sig själva - Håsebandet, helt enkelt!

Håsebandet
pidde-website.png

Pidde P

Byascenen 12:00

Pidde P har åkt land och rike runt och skapat bra stämning i hela landet. Nyligen skrev han kontrakt med Universal, så räkna med mer musik under 2023.

Med energi och utstrålning ger han alltid 100% på scen vilket får både barnen och vuxna att gunga med. Med låtar som ”Padelmi”, ”Tiktok”, ”kickar du så flippar jag” och hitten ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva”  följer han trender som gör att barnen relaterar till musiken som de aldrig gjort förut. Helt klart en trendsättare!

OBS! Detta uppträde är en del av barn- och familjedelen av Byafesten som pågår mellan 11:00 och 14:00 och kräver ingen biljett utan har fri entré!

Pidde P
bottom of page